Star Autoco Star Autoco Star Autoco
AUTORISERT forhandler av NYE BILER
mercedes-benz-b-class-electric-drive_w242_wallpaper_04_1600x1200_09-2014

Mercedes-Benz B Klasse Electric Drive

Pris: fra 259 900,-

Få tilsendt brosjyre på e-post

  • *Når du velger å få tilsendt på e-post vil du ha muligheten til å få flere brosjyer samtidig

Takk! Du vil snart motta dine brosjyrer på e-post

Lukk

B Klasse Electric Drive

B-Klasse Electric Drive er en kompromissløs familiebil med en motor på hele 180 hk, 501 liter bagasjerom og inntil 20 mil rekkevidde (23 mil med Range Plus-pakke). 

B-Klasse Electric Pure fra kr 259.900,-

Rekkevidden vil variere avhengig av en rekke faktorer som kjørestil, varme- og kjølebehov, kjørerute og forvarming.

Kampanjer

Kampanjerente 0,99%
10% startleie / 10% egenkapital. Finansiering forutsettes gjennom Bertel O. Steen Finans AS.

B-klasse Electric Pure
Utstyr inkludert: Range Plus-pakke*, 501 liter bagasjerom, ryggekamera, mørktonede ruter, lys- og siktpakke, ratt og girspak i skinn, for-varme og kjølefunksjon, forberedt for Garmin navigasjon, to-sone klimaautomatikk, 16” lettmetallfelger, 180 hk, 230 km rekkevidde.

B-klasse Electric Drive “Edition” – Nå kr 279.900,- (besparelse kr 44.324,-)
Utstyr inkludert: DAB+ med Bluetooth handsfree, 8″ fargedisplay, Range Plus-pakke*, ryggekamera, Bi-Xenon m/LED, mørktonede ruter, lys- og siktpakke, ratt og girspak i skinn, radarbasert regenerering av bremseenergi, for-varme og kjølefunksjon, forberedt for Garmin navi, to-sone klimaautomatikk, 16” lettmetallfelger, setekomfortpakke og midtarmlene bak med skiluke.

* Range Plus-pakke gir økt rekkevidde fra 20 mil til 23 mil.


Urban Plus-pakke – Nå kr 19.900,- (besparelse kr 16.668,-)
Inneholder: Teknikkpakke og Urban-line.
Teknikkpakke inneholder: Ryggekamera, midtarmlene bak med skiluke, bi-xenon lys med LED, 8″ fargedisplay, lys- og siktpakke, radarbasert regenerering av bremseenergi via «shift paddles» på rattet.
Urban-line inneholder: 17″ lettmetallfelger, 3-eiket sportsratt, setekomfortpakke, sort taktrekk mm.
Pakken gjelder ikke ifbm “Edition”.

Tilbudet gjelder frem til 31. desember 2016

Fascinerende elektrisk – hørbart renere

Nye B-Klasse Electric Drive markerer at tiden er omme for den gyldne middelvei. Dette kjøretøykonseptet med helt elektrisk drift kombinerer hverdag og komfort nesten lydløst. Slik får du miljøvennlig kjøreglede og maksimal fleksibilitet under ett tak. Og du er optimalt forberedt på det som ligger foran deg.

Elektrisk ladet – driften medfører ingen lokale utslipp

Fremdriftskonseptet til nye B-Klasse Electric Drive skiller seg selvbevisst ut fra strømmen av biler på veiene. Den elektriske motoren kombinerer miljøvennlig akselerasjon og stor rekkevidde. Og det så å si lydløst.
Ideen bak nye B-Klasse Electric Drive er en kraftig elektromotor. Energien sin får den fra et litiumion-høyvoltbatteri som kan lades opp igjen rimelig i løpet av tre til ni timer hjemme eller på offentlige ladestasjoner.
Med fulladet batteri er rekkevidden til nye B-Klasse Electric Drive rundt 200 kilometer, hvilket normalt sett dekker det daglige kjørebehovet. Med tilleggsutstyret RANGE PLUS kan rekkevidden økes med opptil 15 prosent eller 30 kilometer.

Toppfarten er på 160 km/t, og du kan kjøre med moderne fremdrift og uten lokale utslipp både i byen og på landet.

Elektrisk intelligens – videreutviklet sikkerhet

Når det gjelder sikkerheten for personene i bilen, er nye B-Klasse Electric Drive svært forutseende. For den suverene og beroligende kjørefølelsen er helt i den oppvoksende generasjons ånd. Miljøvennlige fremdriftskonsepter, som elektromotoren til Electric Drive, passer også godt til denne generasjonen. At elektromotoren tilfredsstiller de høyeste sikkerhetskrav, sier seg selv.

Nye B-Klasse Electric Drive leveres som standard med COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS. Systemet overvåker veien foran bilen via radar, og advarer både visuelt og akustisk i god tid om mulig kollisjonsfare. Den aktuelle generasjonen av dette assistansesystemet kan ved behov til og med bremse ned bilen på egen hånd, for å redusere faren for påkjørsel bakfra.

Takket være tjenestene til Mercedes connect me fokuserer nye B-Klasse Electric Drive også kontinuerlig på andre potensielle farer. Disse kan unngås før de i det hele tatt blir merkbare. Telediagnosen gjenkjenner for eksempel slitasje og behov for å skifte ut viktige deler det kan stilles en diagnose for, som bremseskivene.

Disse dataene sendes etter ønske automatisk til Mercedes-Benz verkstedet, som så setter seg i kontakt med deg og foreslår en time. Mercedes connect me kan forresten mye mer: Uhells-, ulykkes- og vedlikeholdshåndtering samt andre tjenester er tilgjengelige.

Når det gjelder en elektrisk drevet bil, som nye B-Klasse Electric Drive, stiller du som fører også sikkerhetsrelevante spørsmål som aldri hadde vært aktuelle i forbindelse med tradisjonelle forbrenningsmotorer. Til dette svarer vi: Bruk og lading av Electric Drive oppfyller også i fuktig vær de høye kravene til sikkerhet som Mercedes-Benz stiller til sine biler.

I sammenheng med sikkerhet tenker Mercedes-Benz ikke bare på personene i bilen. Siden nye B-Klasse Electric Drive er ekstremt stillegående, kan det godt hende at myke trafikanter ikke vil legge merke til den. Derfor lager lydgeneratoren (tilleggsutstyr) en Mercedes-Benz karakteristisk lyd som gjør fotgjengere og syklister oppmerksomme på bilen.

Detaljert informasjon om B Klasse Elektric Drive

Full produktinformasjon om B-Klasse Electrive Drive kan leses her

Innkjøpsavtaler / Storforbruker

Har ditt firma innkjøpsavtale eller er du medlem av en organisasjon som har det? Mange kunder vet ikke at de har gode innkjøpsbetingelser. Vi kan eventuelt hjelpe deg å tegne en slik avtale. Vi sjekker også om ditt firma kvalifiserer til storforbrukerstøtte fra fabrikk/importør. Bare spør oss – Vi hjelper deg med det praktiske.

Alle tjenester

Vi tilbyr gunstig finansiering & forsikring og tar din bil i innbytte.

Få tilsendt brosjyre på e-post

  • *Når du velger å få tilsendt på e-post vil du ha muligheten til å få flere brosjyer samtidig

Takk! Du vil snart motta dine brosjyrer på e-post

Lukk

Få tilsendt brosjyre på e-post

  • *Når du velger å få tilsendt på e-post vil du ha muligheten til å få flere brosjyer samtidig

Takk! Du vil snart motta dine brosjyrer på e-post

Lukk

Få tilsendt brosjyre på e-post

  • *Når du velger å få tilsendt på e-post vil du ha muligheten til å få flere brosjyer samtidig

Takk! Du vil snart motta dine brosjyrer på e-post

Lukk
Se flere bilder »

Omtaler

Bilen som kan snu opp-ned på konkurransen blant elbilene
Les mer her

Dreiemomentet er med sine 340 Nm i en klasse for seg, sammenlignet med konkurrentene i samme prisklasse. Det merkes svært godt i den litt høyreiste bilen.

Les mer vg.no

Vi likte Mercedes B-klasse Electric Drive veldig godt. De store plussene er den gode plassen en familiebil verdig, alt det tilgjengelige sikkerhetsutstyret og den gunstige prisen.

Les mer hegnar.no

Å kjøre er B-klasse Electric Drive en totalt sett bedre opplevelse enn de øvrige versjoner av fornyede B-klasse, som vi også testkjørte. Komfortnivået er så å si like bra tross strammere oppsett for å kompensere for økt vekt på 300 kilo. Kjøreegenskapene er som forventet ryddige og forutsigbare uten å tendere mot det sportslige.

Les mer DinSide

Til toppen